Kinderwijsheid! Wie wint volgens de Medemblikse kinderen uit groep 7 en 8 de kortebaan van Medemblik?

MEDEMBLIK – Maar liefst 193 kinderen hebben vrijdag hun voorspelling bij Harddraverijvereniging Prins Hendrik ingeleverd. Nummer 18 Doc Holiday is de grote favoriet. Maar liefst 72 kinderen zien hem als winnaar. Nummer 22 Chaman Rapida is met 18 stemmen de nummer 2 en nummer 10 Ronny Brandt staat met 14 stemmen op plaats 3.  Nummer 17 Spirit Scott (13 stemmen) en nummer 11 Cha Cha Cha (12 stemmen) volgen op plaats 4 en 5.

Opvallend is dat weinig kinderen vertrouwen hebben in favoriet nummer 8 Calistokingsdeep. Alleen Kas van de Jozefschool en Jasper van de Maria Bernadetteschool voorspellen hem als winnaar. Lieke van de Jozefschool is de enige die kanshebber nummer 5 Boucher le Blanc tipt.

Anna van de Meridiaan, Lars van de Maria Bernadetteschool en Senne van de Jozefschool denken dat de snelle outsider nummer 14 Up Up and Away wint.

Doe er je voordeel mee!

Reageren via facebook