7.9 C
Medemblik
26 februari 2021 11:39
Medemblik Actueel.

1.9% van de inwoners van de gemeente Medemblik bezit 1 miljoen euro of meer

MEDEMBLIK – Na Drechterland (2.5% van de bevolking) en Koggenland, 2.4% van de bevolking, heeft de gemeente Medemblik samen met de gemeente Opmeer de meeste inwoners met een miljoen euro of meer op de bankrekening staan, blijkt uit cijfers van het CBS. 1.9% van de inwoners van Medemblik is in euro’s gezien miljonair.

Armste gemeente wat het aantal miljonairs betreft is Enkhuizen met een schamele 0.9% van de bevolking die een miljoen of meer bezit. In de berekeningen zijn hypotheken of de waarde van het huis niet meegenomen.

De meeste miljonairs zijn te vinden onder de boeren en agrariërs die vanwege de hoge prijs van hun land op papier miljonair zijn.

 

Reageren via facebook