Medemblik Actueel.

Goed leren schaatsen kan bij IJsclub Wognum. (Foto: aangeleverd)
Goed leren schaatsen kan bij IJsclub Wognum. (Foto: aangeleverd)
Schaatsen & skeeleren

Leren schaatsen bij de Wognumse ijsclub

Schakel nachtmodus in

WOGNUM – Wie tussen de 6 en 12 jaar oud is, wil leren schaatsen en het schaatsvaardigheid-diploma halen? Dat kan bij IJsclub Wognum.

De lessen worden gehouden op zaterdag van 09.00 tot 10.00 uur van 6 oktober tot half december gehouden op kunstijsbaan De Westfries in Hoorn. Het diploma wordt uitgereikt na de laatste schaatsles in december. Begin maart vindt, ter afsluiting van het seizoen, de Westfrieslandtocht plaats in De Westfries, met allerlei stempelposten en bruggetjes. 

De cursus kost 58 euro, het lidmaatschap van IJsclub Wognum is daarbij inbegrepen. Opgeven bij Klaas Bleeker via njbleeker@ziggo.nl. Vergeet niet naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer te vermelden. Meer informatie, tel. 0229-572845 of 06-23 33 76 75.

Reageer op dit onderwerp

X