24 C
Medemblik
8 augustus 2020 23:17
Medemblik Actueel.

(Foto: Politie)

Medemblik gaat scherper controleren op foutparkeren in wijken

MEDEMBLIK – Een veel gehoorde klacht op het gemeentehuis in Wognum is het foutparkeren in de wijken van de diverse kernen in de gemeente Medemblik. Daarom gaan de BOA’s nu scherper controleren op auto’s die niet op in de juiste parkeervakken staan geparkeerd of soms zelfs dubbel staan geparkeerd.

In woonwijken mag men enkel parkeren op de aangegeven plekken, parkeert u daar buiten dan loopt u dus vanaf nu de kans op een boete die begint bij 90 euro exclusief administratiekosten. Parkeert u dusdanig dat het hinderlijk is voor andere gebruikers dan hangt daar een boete van 140 euro exclusief administratiekosten aan. Helemaal kostbaar wordt het als u parkeert op een plaats waar een gehandicaptenbord staat, dan betaald u maar liefst 370 euro exclusief administratiekosten.

Hou er dus rekening mee waar u parkeert, het is zonde geld.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?