Menu – Ravioli met pestosaus
Recipe Type: Hoofdgerecht
Author:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Ingredients
- 250 g ravioli
- 1 sjalot of kleine ui
- 1 rode paprika (in kleine blokjes, zonder zaadjes)
- 1 el olijfolie
- 200 g gekookte hamreepjes
- 75 g rode pesto
- 200 ml crème fraîche
- 1 el platte peterselie (gehakt)
- 75 g jonge bladsla of rucola
Instructions
- Kook de pasta. Fruit in een andere pan het sjalotje en de paprika 2-3 minuten in een scheutje olijfolie.
- Bak de hamreepjes even mee.
- Meng de pesto en de crème fraîche door het hammengsel en verwarm zonder te koken.
- Giet de ravioli af, laat goed uitlekken en roer door de saus.
- Bestrooi de pasta met de peterselie en bladsla.
Notes
[b]Tip: Vervang in dit recept de ravioli door tortellini. Ook lekker met groene in plaats van rode pesto. Lekker met een groene salade.[/b]
Reageer