12.8 C
Medemblik
25 mei 2020 03:31
Medemblik Actueel.

Leer alles over DigiD en Mijn Univé Zorg in Bibliotheek Medemblik

MEDEMBLIK – In de huidige wereld is het belangrijk om goed om te gaan met internet. Zo blijft u zelfstandig. Online worden allerlei zaken geregeld waarvoor u vroeger naar het gemeentehuis, politiebureau of belastingkantoor moest. Dat kan nu vaak alleen nog via internet en dat is best ingewikkeld.

De Westfriese Bibliotheken en Univé Hollands Noorden helpen u hier graag mee en organiseren twee bijeenkomsten. In de eerste bijeenkomst vertelt de Bibliotheek alles over de mogelijkheden met DigiD en vragen we ter plekke samen met u een DigiD aan. In de tweede bijeenkomst vertelt Univé u alles over de mogelijkheden van Mijn Univé Zorg, de website waarmee u inzicht heeft in uw zorgverzekeringen. 

Bijeenkomst DigiD

Donderdag 20 september van 13:30 tot 15:00 uur is de eerste gratis bijeenkomst over DigiD in Bibliotheek Medemblik. U krijgt uitleg waar u DigiD allemaal voor kunt gebruiken en u wordt geholpen met het aanvragen van een DigiD. Voor het aanvragen van een DigiD heeft u twee dingen nodig: uw Burgerservicenummer (dit staat op uw identiteitskaart, paspoort, rijbewijs en zorgpas) en een goed werkend e-mailadres.

Vervolgbijeenkomst Mijn Univé Zorg in Bibliotheek Medemblik

Voor klanten van Univé is er een 2e gratis bijeenkomst op donderdag 4 oktober van 13:30 tot 15:00 uur. Univé geeft uitleg over de mogelijkheden van Mijn Univé Zorg. Met Mijn Univé Zorg kunt u uw zorgverzekering inzien, aanpassen en declaraties indienen. Wij verzoeken u uw geactiveerde DigiD mee te nemen, zodat we uw persoonlijke vragen over Mijn Univé Zorg kunnen beantwoorden.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor één van de bijeenkomsten of voor beide.

Aanmelden voor deze gratis bijeenkomst(en) kan via klantenservice@westfriesebibliotheken.nl of 0228 743 943.

Reageren via facebook