Fenny van Hemmen, zang Corien Baan-Oosterveen, klassiek piano

Theater Hemels: The twentieth century songbook

TWISK – “The twentieth century songbook” biedt een boeiende avond in geluid en beeld. Op een retro-achtige manier is het programma “modern” van kleur: de sfeer wordt bepaald door muziek van tot 1950, waarbij verhalen worden verteld in klassiek, jazz en fotografie. Muziek van zowel de jazz- , als de 20 e eeuws klassieke componisten bevat swingende ritmes en akkoorden die wringen of juist verstild blijven staan als helder water.

De foto’s van Anneke Bloema, die achter de spelers worden geprojecteerd, nodigen je uit de wereld in te stappen van de Franse dichters en de tekstschrijvers van Broadway. Hun poëzie was prikkelend en vaak humoristisch.

Kortom: de de eigenzinnige atmosfeer die de 20e eeuw ging bepalen, vormgegeven in muziek en fotografie!

Datum/tijd:

  • Zaterdag 25 augustus 2018
  • Tijd: 20:15 uur
  • Entree: € 15,-

Fenny van Hemmen, zang
Corien Baan-Oosterveen, klassiek piano
Josse van der Schaft, jazz piano
Anneke Bloema, fotografie

Reageren via facebook