Cobi Bazen, 50 jaar in dienst bij de Rabobank en dan nu ook genieten van een welverdiend pensioen (Foto aangeleverd)

Uniek jubileum voor Coby Bazen, 50 jaar in dienst bij de Rabobank

MEDEMBLIK – Veel mensen vroegen zich al af wat is er aan de hand bij de Rabobank aan de Nieuwstraat in Medemblik.  Overal ballonnen en het getal 50.. Nee de Rabobank zelf bestaat al veel langer dus er moest toch echt wel iets heel speciaal zijn.

En dat was woensdag ook het geval, Coby Bazen werkte vandaag op de kop af 50 jaar als werkneemster bij de Rabobank en om dat te vieren werd zij vanochtend vroeg al verrast met een zeer uitgebreid ontbijt waarna ze naar ‘haar’ kantoor aan de Nieuwstraat gingen.

In het kantoor kregen collega’s, familie, kennissen en klanten alle gelegenheid om Coby te feliciteren met deze enorme mijlpaal, want zovaak komt dat anno 2018 niet meer voor dat iemand 50 jaar in dienst is bij 1 en dezelfde werkgever.

Maar het was ook direct de laatste werkdag voor Coby, zij gaat genieten van haar pensioen, een welverdiend pensioen zelfs. 

Reageren via facebook