vlnr: Els Noor, Ina Mellema en Ellen Schot (Foto aangeleverd)

Het Koggeschip in Medemblik neemt afscheid van 3 leerkrachten

MEDEMBLIK – Aan het einde van dit schooljaar nemen kinderen, ouders en het team afscheid van drie fijne juffen/collega’s op basisschool Het Koggeschip in Medemblik.

Ina Mellema (in het midden op de foto) heeft ruim 30 jaar als juf op Het Koggeschip gewerkt. Zij is een kleuterjuf in hart en nieren en is altijd meegegaan met nieuwe ontwikkelingen. 25 jaar heeft Ina fulltime voor de klas gestaan, de laatste jaren is Ina parttime gaan werken.  Al deze jaren heeft zij zich met veel energie en daadkracht ingezet. Heel veel kinderen, ouders en teamleden heeft zij in die jaren zien komen en gaan. In haar enthousiasme heeft Ina tijdens een kleuterproject over het strand een waar strand in de hal gemaakt. Daar was de schoonmaakster niet erg blij mee! Ina gaat het onderwijs verlaten en, samen met haar man, genieten van haar welverdiende pensioen en van hun kinderen en kleinkind.

Ellen Schot (rechts op de foto) heeft wel 14 jaar bij ons gewerkt en gaat na de zomervakantie op een andere school binnen ons bestuur verder. Ellen heeft in veel groepen lesgegeven en altijd met plezier. Haar passie is muziek. Regelmatig nam ze haar trekzak mee naar school en zong en speelde ze vele liedjes met de kinderen. Als groep 8 van schoolreis terugkwam met de boot in Enkhuizen stond ze daar altijd om hen te verwelkomen.

Met Ellen verliezen we een collega die haar baan heel serieus nam, maar ook in was voor een lolletje.

Els Noor (links op de foto) heeft een nieuwe baan gevonden. Al vele jaren houdt zij zich bezig met regeltjes en wetten binnen het onderwijs. Na de zomervakantie mag zij haar lang gekoesterde wens in vervulling zien gaan bij de vakbond voor het onderwijs, de AOB. Els is een oud-leerling van Het Koggeschip en heeft, nadat ze werkzaam was in het bedrijfsleven, de keuze gemaakt om de stap te zetten in het basisonderwijs. Zij heeft op Het Koggeschip ook stage gelopen. De interesse van Els lag altijd op het gebied van wetgevingen in het onderwijs. Daar heeft zij ons al vele malen goed over kunnen informeren. Nu mag zij dit doen voor alle leden van de AOB. Hoe mooi is het als je van je passie je werk mag maken!

Op woensdag 18 juli 2018 zullen wij afscheid nemen van onze drie collega’s en de juffen van onze kinderen. Alle kinderen, ouders en collega’s zullen dit op geheel eigen wijze doen. Tussen 12.00 en 12.30 uur is er een receptie ter gelegenheid van het afscheid.

Wij wensen alle drie collega’s heel veel geluk in hun verdere leven en willen hen bedanken voor hun bijdrage aan het onderwijs op Het Koggeschip.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.