19 C
Medemblik
15 juli 2020 21:15
Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl

Brandweer Medemblik gaat de jeugd vermaken met een waterballet

MEDEMBLIK – De brandweer in Medemblik gaat vanavond de jeugd en de ouderen die zich ook nog jong voelen vermaken door op het grasveldje bij de sluis aan het Keern net zoals afgelopen mei een waterballet te maken.

Op die bewuste avond van de 28 mei werd het een enorm succes met heel veel jeugd die zich meer dan prima vermaakten door zich door de brandweermensen nat te laten spuiten en ze mochten soms zelf ook even de brandslang vasthouden om vriendjes en vriendinnetjes nat te spuiten.

Kom dus vanavond om 19.00 uur naar het grasveldje bij de sluis en neem je ouders mee, van ons mag je die dan ook helemaal nat spuiten.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?