Medemblik Actueel.

Foto: Omroep Flevoland
Foto: Omroep Flevoland

Slachtoffer dodelijk ongeval is 34-jarige man uit Hollands Kroon

ENKHUIZEN – Het de bestuurder van de auto die afgelopen vrijdag vol in botsing kwam met een vrachtwagen op de dijk Enkhuizen – Lelystad is een 34-jarige Poolse man uit Hollands Kroon.

Vrijdagmiddag 13 juli rond 16.30 uur rijdt een 34-jarige man uit Hollands Kroon over de N302 tussen Enkhuizen en Lelystad. Door nog onbekende reden komt hij op de verkeerde weghelft terecht en komt vol in botsing met een tegemoetkomende vrachtwagen. De hulpdiensten ambulance, brandweer en politie rukken meteen uit. Helaas mocht de hulpverlening voor de automobilist niet meer baten, hij overlijdt ter plekke.

Lees ook: Slachtoffer dodelijk ongeval Markerwaarddijk is man uit Polen

De chauffeur van de vrachtwagen, een 49-jarige man uit Drechterland, is met letsel naar het ziekenhuis gebracht. De Markerwaarddijk was enige tijd afgesloten voor het politieonderzoek en bergingswerkzaamheden. Aan het eind van de avond werd de weg weer vrijgegeven. Het onderzoek naar de toedracht is nog niet afgerond.

 

Reageren via facebook