Medemblik Actueel.

Semperfit loopt de 'dodentocht'
Semperfit loopt de 'dodentocht'
Algemeen

Medemblikker Arjen van der Laan loopt de ‘dodentocht’ van Bornem

MEDEMBLIK – Medemblikker Arjen van der Laan gaat samen met zijn mede Semperfit-genoten om op 10 en 11 augustus aanstaande de ‘Dodentocht’ in België lopen. Zij lopen dan binnen 24 uur 100 kilometer en hopen zo geld op te halen voor het KWF. De groep vertrekt om 21:00 uur en lopen dan de hele nacht en dag door en hopen dan 2000 euro te hebben opgehaald, de groep zit nu al op 700 euro dus het gaat de goede kant op.

Natuurlijk zijn de lopers van Semperfit nog naastig op zoek naar donateurs die via https://acties.kwf.nl/100kmlopentegenkanker een donatie storten.  Steunt u de groep ook u helpt dan mee om van kanker geen dodelijke maar een chronische ziekte te maken en misschien wel een ziekte die straks niet meer voorkomt.

100km Dodentocht Bornem

De internationale 100km Dodentocht® zal dit jaar voor de 49ste maal van start gaan in Bornem en dit op vrijdag 10 augustus om 21u00 stipt.  De 100 km Dodentocht is een niet-competitieve wandeling met de uitdaging om 100 km te wandelen (of te joggen) in minimum 10 uur en maximum 24 uur. De deelnemers komen uit heel Europa en zelfs daarbuiten.

Reageren via facebook