Medemblik Actueel wordt WFactueel..

MEDEMBLIK – U leest het goed, per 1 september aanstaande zal de naam Medemblik Actueel opgaan in WFactueel, wat staat voor Westfriesland Actueel.. Nu bestaan beide websites nog naast elkaar en het nieuws van Medemblik Actueel wordt ook automatisch op WFactueel geplaatst.  Zonde van de tijd, want u weet, ‘tijd = geld’.

Het bijhouden van beide websites en dan ook nog vaak van hetzelfde nieuwsbericht kost de redactie vele uren per week extra werk en dat is zonde van de tijd én het geld. De tijd kunnen wij beter besteden aan nieuw nieuws, het bezoeken van evenementen, het maken van reportages etc. etc. etc. etc…  

Voor de inwoners van de gemeente Medemblik zal er weinig veranderen dan enkel de naam, de facebookpagina zal een naamsverandering ondergaan, verder blijft alles bij het zelfde, enkel zal er nu ook nieuws van de rest uit Westfriesland  bij komen. 

Daarom is na overleg besloten om per 1 september 2018 Medemblik Actueel volledig in WFactueel over te laten gaan. Maar tot die tijd kunt u nog gewoon de website blijven bezoeken en ons ook gewoon mailen op redactie@medemblikactueel.nl. 

Wat gaat er nog meer veranderen:

  1. redactie@medemblikactueel.nl zal per 1 september redactie@wfactueel.nl worden
  2. De website blijft nog wel zichtbaar maar zal niet meer worden geupdate, de nieuwe nieuwsberichten over de gemeente Medemblik zullen dan alleen nog op WFactueel worden geplaatst
  3. Vanaf 1 oktober 2018 zal www.medemblikactueel.nl direct verwijzen naar www.wfactueel.nl
  4. De facebookpagina van Medemblik zal per 1 september WFactueel gaan heten ook de andere social media zoals Twitter en Instagram zullen dan WFactueel gaan heten.

Door deze samensmelting kunnen wij de inwoners van Westfriesland nog beter bedienen en zullen de verslaggevers van WFactueel zich beter kunnen concentreren op de gebieden die zij moeten bedienen. 

Natuurlijk blijft de zeer hechte samenwerking met NH Media (NH Nieuws & NH Radio) gewoon bestaan en ook zal de samenwerking met de streekomroep WEEFF blijven bestaan. Alleen gaat dus Medemblik Actueel verdwijnen om in WFactueel verder te gaan.

Reageren via facebook