De Bourgondiër Hoorn heeft het beste terras van West-Friesland (Foto: Bourgondier)

De Bourgondiër Hoorn heeft het beste terras van West-Friesland

HOORN – Dit blijkt uit het ‘terrassen-onderzoek’ gehouden door Misset Horeca waar zij heel Nederland zijn doorgereden om terrassen te testen op klantvriendelijkheid, gerechten en locatie.

Begin dit jaar is het ‘terrassen-onderzoek’ met 400 ondernemingen begonnen en na twee afvalrondes bleven er 100 over, waaronder De Bourgondiër in Hoorn die wij terugvinden op plaats 73 en is tevens ook de enige horecagelegenheid uit West-Friesland die de top 100 heeft gehaald.

Winnaar van het onderzoek werd ’t Gerecht uit Heerenveen waarvan eigenaar Eric Kuindersma verklaard dat hij wel had verwacht dat zijn terras hoog zou eindigen maar de nr. 1 was enkel een droom en deze is nu uitgekomen. Kuindersma zegt dat vooral de goede opleiding van het bedienende personeel als grootste reden van de overwinning.

 

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.