Foto Yara, Fiona en Leya met het Nijntje Beweegdiploma 22 juni

Nijntje Beweegdiploma’s uitgereikt

WOGNUM – Afgelopen vrijdag 22 juni hebben weer 20 kinderen het Nijntje Beweegdiploma gekregen. In de serie van 20 beweeglessen  worden kinderen uit Wognum en omstreken tussen de 2 en 4 jaar gestimuleerd om spelenderwijs beter te leren bewegen.

Begin 2017 is Volleybalvereniging Wognum gestart met Nijntje.  Sindsdien zijn er 3 series van 20 lessen geweest.  De animo was dermate groot dat er tijdens elke serie de kinderen in 2 groepen zijn ingedeeld.  In Midwoud is Nijntje begin dit jaar ook van start gegaan met een groep van 9 deelnemers. In Wognum hebben tot nu toe ruim 60 kinderen aan de Nijntje Beweeglessen deelgenomen en zijn er even zoveel beweegdiploma’s uitgereikt.

Na de zomer gaan er weer nieuwe groepen van start. Ouders kunnen hun kinderen per email aanmelden:  nijntje@volleybalvereniging wognum.nl. Meer informatie staat op de website:    www.volleybalverenigingwognum.nl

Reageren via facebook