13.1 C
Medemblik
21 mei 2020 06:42
Medemblik Actueel.

Wie weet wie dit gedaan heeft

Dader aanrijding Andijk rijdt door

ANDIJK – Woedend is de eigenaresse op de persoon die haar auto heeft beschadigd bij een aanrijding op de parkeerplaats bij de Dekamarkt in Andijk. Zo boos dat ze een beloning heeft uitgeloofd van 250 euro als iemand weet wie dit op zijn of haar geweten heeft. 

De vrouw weet dat het gaat om een rode auto die aan de rechtervoorzijde of linkerachterzijde schade moet hebben..  Mogelijk zit op de auto ook verf van de bruine Volkswagen Transporter waar dit persoon tegenaan is gereden en zonder even de eigenaresse te waarschuwen weg is gereden.

Het moet ergens zaterdagmiddag tussen 12:30 uur en 13:00 uur zijn gebeurd op de parkeerplaats bij het winkelcentrum waar ook de Dekamarkt is gevestigd. Weet u wie dit op zijn of haar geweten heeft bel dan met de politie op 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via 0800-7744

gezocht dader aanrijding andijk
gezocht dader aanrijding andijk

Reageren via facebook