Medemblik Actueel.

Wie weet wie dit gedaan heeft (Foto: Irina van Til)
Algemeen Ongevallen

Dader aanrijding Andijk rijdt door

ANDIJK – Woedend is Irina van Til op de persoon die haar auto heeft beschadigd bij een aanrijding op de parkeerplaats bij de Dekamarkt in Andijk. Zo boos dat ze een beloning heeft uitgeloofd van 250 euro als iemand weet wie dit op zijn of haar geweten heeft. 

Irina van Til weet dat het gaat om een rode auto die aan de rechtervoorzijde of linkerachterzijde schade moet hebben..  Mogelijk zit op de auto ook verf van de bruine Volkswagen Transporter waar dit persoon tegenaan is gereden en zonder even Irina van Til te waarschuwen weg is gereden.

Het moet ergens zaterdagmiddag tussen 12:30 uur en 13:00 uur zijn gebeurd op de parkeerplaats bij het winkelcentrum waar ook de Dekamarkt is gevestigd. Weet u wie dit op zijn of haar geweten heeft bel dan met Irina op 06-47959545

gezocht dader aanrijding andijk
gezocht dader aanrijding andijk

Reageren via facebook