Medemblik Actueel.

groen nieuws zoe vindt laadpaal (Foto: WST- Het Grootslag)
groen nieuws zoe vindt laadpaal (Foto: WST- Het Grootslag)
Algemeen

WST-Het Grootslag stapt over op elektrisch vervoer

WERVERSHOOF – De laadpalen bij woningstichting Het Grootslag stonden er dit weekend al, maar zagen er enigszins verloren uit zonder een auto aan de steker. Vanmorgen hebben ze elkaar gevonden, drie nagelnieuwe Zoe’s slurpen de stroom van de masten gretig op. Groene stroom, zoveel mogelijk gevoed door de zonnepanelen op het dak van de woningstichting.

De Renault Zoe, (nog) maagdelijk wit en voorzien van de vertrouwde logo’s van Het Grootslag, draagt op haar achterste portier een nieuw beeldmerk: het groene logo van Het Grootslag. Deze treft u niet alleen aan op onze elektrische auto’s, maar straks ook op onze bouwborden, brieven en nieuws die gaan over duurzame toepassingen. Zodat mensen weten, dat Het Grootslag investeert in comfort, betaalbaarheid en vermindering van CO2-uitstoot.

Drie nagelnieuwe Zoe’s die zoeven door ons werkgebied, met zo’n ultramoderne sound die alleen een elektrische auto kan voorbrengen. Het is even wennen, geen brullende motor maar een fluisterstil geluid op de parkeerplaats van Het Grootslag…

De laadpalen staan klaar om de nieuwe auto's van energie te voorzien (Foto: WST- Het Grootslag)
De laadpalen staan klaar om de nieuwe auto’s van energie te voorzien (Foto: WST- Het Grootslag)

Reageren via facebook