Medemblik Actueel.

Het MOC-toernooi bruist van sportiviteit en gezelligheid. Kom ook een kijkje nemen. (Foto: aangeleverd)
Het MOC-toernooi bruist van sportiviteit en gezelligheid. Kom ook een kijkje nemen. (Foto: aangeleverd)
Algemeen Voetbal

MOC-voetbaltoernooi, is hoogtepunt voor Midwoud

MIDWOUD – Het voetbalseizoen loopt ten einde en dat kan maar één ding betekenen: het MOC-toernooi vindt binnenkort plaats. Hét voetbalhoogtepunt, waarbij honderden deelnemers naar Midwoud trekken, wordt gehouden van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni.

MOC organiseert voor de 26e keer dit gezellige voetbalfeest, met steevast dezelfde ingrediënten, die het weekend steeds weer tot een succes maken: voetbal en gezelligheid gaan hand in hand. Het festijn start vrijdag 8 juni om 20.00 uur, als alle teams gearriveerd zijn. De deelnemers slapen in legertenten. Om te acclimatiseren vindt een feestavond in sporthal De Tripkouw plaats, met als thema Army. Trek hierbij bijpassende kleding aan, ter verhoging van de sfeer. Feest-dj Jory doet de rest. 

De volgende dagen wordt overdag fanatiek gevoetbald en gaan de aanwezige elftallen op jacht naar de felbegeerde trofeeën. ’s Avonds is het weer tijd voor feest, met de band The Coffeecats op de bühne. Het MOC-toernooi wordt zondag afgesloten. De laatste wedstrijden worden omstreeks 15.00 uur gespeeld en na de prijsuitreiking keren de teams moe maar voldaan huiswaarts.

Voor meer informatie, kijk op www.facebook.com/moc.toernooi.

Reageren via facebook