Andijker Kunst- en Tuinroute (Foto aangeleverd)

Andijk in teken van kunst en tuinen

ANDIJK – De jaarlijkse Kunst- en Tuinroute vindt 26 mei plaats in Andijk Wát een mooie tuinen en wát een creativiteit en inzet van oost tot west. Bezoekers genieten elk jaar weer van fraaie tuinen, prachtige kunstuitingen en interessante verzamelingen. En bekende en onbekende mensen ontmoeten elkaar.

Andijker Kunst- en Tuinroute

De Andijkers laten buitenpoorters genieten van datgene waar zij zelf ook zo’n plezier aan beleven: hun tuin, hobby, creativiteit en muzikaliteit. De inwoners stellen hun huis, tuin of atelier open voor bezoekers en bieden zo een boeiende route aan. Ook diverse museums zijn deze dag open.

Belangstellenden zijn van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom en kunnen starten bij de R.K. Kerk – Bangert 26, De Kapel – Middenweg 48, de Gereformeerde Kerk – Middenweg 4 en op Hornpad 2 bij de familie Groot. Deelname is gratis en men krijgt een kaart van Andijk mee, met allerlei informatie. Als de route door slecht weer niet doorgaat, dan staat dit om 10.00 uur op andijker.nl en gereformeerdekerkandijk.nl.

Reageren via facebook