Gratis film kijken tijdens Medemblik Nautiek

MEDEMBLIK – Eind mei staat traditiegetrouw voor een stroom aan watervermaak in Medemblik. Een week vol wind, water en winnaars. De Medemblik Regatta aan de Vooroever, de Optimist on Tour en op 26 mei Medemblik Nautiek in en aan de Oosterhaven.

Film kijken

Medemblik Nautiek, het familie evenement, is uitgebreid met een avondprogramma vanaf 19.30 uur. De Oosterhaven wordt een heus filmtheater, een drijvende bioscoop. Gratis film kijken met de hele familie vanaf de kade of vanaf je eigen boot in de Oosterhaven. De sluizen blijven zaterdag 26 mei speciaal tot 23.00 uur open voor dit pop-up gebeuren.

Via de facebookpagina van Medemblik Nautiek kan er worden gestemd op twee films; Michiel de Ruyter en de Schippers van de Kameleon. Binnenkort wordt bekend gemaakt welke film uiteindelijk wordt vertoond.

Dit schouwspel wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Medemblik, Bon Theater, Stadshavens Medemblik, MEVO en evenementenbureau Waterzooi.

Kijk voor het volledige Medemblik Nautiek programma op medembliknautiek.nl 

Reageren via facebook