14 C
Medemblik
24 mei 2020 14:18
Medemblik Actueel.

archief foto

Mooie 7e plek voor Iris Tiben op NK Jeugd 1000m

MEDEMBLIK – Tijdens het NK Baan in Heerde heeft Medemblikse Iris Tiben een mooie 7e plek op de 1000 meter voor zich weten op te eisen. In een spannende race kwam ze uiteindelijk nipt te kort voor een hogere plaats in de rangschikking.

Ramona Westerhuis uit Blokker mag zich een jaar lang kampioen noemen, zij wist als eerste de skeelers over de meet te krijgen voor Evelien Vijn uit Wieringerwerf en Sanne Teekens uit Bodegraven. 

Bij de jeugd heren wist de uit Hauwert afkomstige Daan Berkhout plaats 6 voor zich op te eisen vlak voor Ivo de la Porte uit Opperdoes op plaats nr. 7. Ger jan van Diepen uit Wervershoof eindigde op plaats 11

BIj de kadetten meisjes wist Jet Fransen uit Andijk de 6e plaats voor zich op te eisen, Rianne Tiben uit Medemblik finishte als 17e en Maite van Komen uit Abbekerk als de nr. 24. Bij de kadetten jongens wist Bas Kee uit Opperdoes als 13e te eindingen voor Ids van Komen uit Abbekerk op plaats 16 en menno van Eig uit Opperdoes op plaats 21

Reageren via facebook