Medemblik Actueel.

De nieuwe VVW kantine staat in de stijgers
Algemeen Videos

Nieuwe VVW kantine in de steigers

WERVERSHOOF – Vorig jaar Koningsdag brandde de geliefde kantine van handbal- en voetbalvereniging VVW Wervershoof af. Iedereen van de club was geschrokken en verslagen. Het kantinecomplex betekende veel voor al die mensen die zich er ‘thuis’ voelden. Nu, een jaar na de brand, staat de kantine van de club er heel anders bij: in de steigers. Verslaggeefster Emmelie Valkenburgh nam een kijkje bij de nieuwe VVW kantine.

Koningsdag

De voorzitter van VVW, John Groot, kan het zich nog goed herinneren. “Vorig jaar was Koningsdag een verdrietige dag”, vertelt hij. “Onze geliefde kantine was volledig afgebrand”, haalt hij op. “Ondanks dat het een verdrietige gebeurtenis was, was iedereen zo positief. Iedereen wilde keihard meehelpen om de geliefde kantine terug te krijgen”, vertelt de voorzitter.

Lees ook: Uitslaande brand verwoest kantine VVW Wervershoof

VVW inzamelingsactie

Na de verwoestende brand werd er bij een inzamelingsactie duizenden euro’s opgehaald. Van al dat geld heeft de vereniging een tijdelijke kantine neergezet en zijn ze nu begonnen aan de grote bouwplannen voor het nieuwe complex dat in december af moet zijn.

Lees ook: Paul Neuvel: ‘wij zijn direct een inzamelingsactie voor VVW begonnen’

“Ik vind het echt heel mooi om te zien hoeveel mensen hebben meegeholpen om dit allemaal voor elkaar te krijgen”, vertelt John.

Reageren via facebook