Zowel de winkel als de online shop gesloten

Otosam failliet, voormalige eigenaren geschokt

ZWAAG – 11 jaar na de verkoop door Robert en Feike Dokter is Otosam in Zwaag failliet verklaard tot grote verbazing van Robert Dokter. In het NHD zegt Dokter, “Meneer Stam heeft het voor elkaar gekregen om in elf jaar tijd een goed florerend bedrijf naar de klote te helpen.”

Otosam was binnen- en buiten West-Friesland een bekende naam als het gaat om auto-onderdelen en auto-accessoires waar zes man personeel de boterham verdienden.

De wasstraat van Otosam valt buiten het faillissement omdat die niet bij de BV hoort van Leon Stam de eigenaar van Salestalo B.V. de eigenaar van Otosam.  De wasstraat is nog in handen van de gebroeders Dokter meldt het NHD.

Op facebook en de website staat te lezen dat wegens omstandigheden het bedrijf tot nader order is gesloten, de curator, Marian Klaver, kon nog niets vertellen over een eventuele doorstart.

Reageren via facebook