Medemblik Actueel.

Foto: Pascal van As

Verkeershinder door sinterklaasintocht Medemblik en Wognum

MEDEMBLIK/WOGNUM – De Goedheiligman heeft zijn stoomboot weer onder stoom laten brengen en ze zijn nu bezig om de boot vol te laten met pakjes en vooral heel veel pepernoten om daarna richting Medemblik en Wognum af te varen. Zodra hij voet aan land heeft gezet zal Sinterklaas beide kernen gaan bezoeken en dat zal gepaard gaan met wat verkeershinder.

Medemblik

Wegafsluiting

Oosterhaven (de weg), vanaf huisnummer 9 tot aan ’t Hoofd, op zaterdag 18 november van 15.00 uur tot 18.30 uur en Oosterhaven (de kade), vanaf de Visafslag tot aan ’t Hoofd op zaterdag 18 november van 14.00 uur tot 18.30 uur, Kaasmarkt en Nieuwstraat tot en met het Bagijnhof zaterdag 18 november van 17.30 uur tot 18.30 uur.

Parkeerverbod

Oosterhaven (de weg), vanaf huisnummer 1 tot aan ’t Hoofd, met uitzondering van de parkeervakken bij het havenkantoor op zaterdag 18 november van 15.00 uur tot 18.30 uur en Oosterhaven (de kade), vanaf huisnummer 30 tot aan ’t Hoofd op zaterdag 18 november van 14.00 uur tot 18.30 uur.

Let op

Tijdens de intocht van Sinterklaas op zaterdag 18 november kan al het verkeer van ca.16.00 uur tot ca.18.30 uur enige vertraging/hinder ondervinden op de Oosterhaven, de Kaasmarkt, de Nieuwstraat, het Bagijnhof, de Ridderstraat, de Westerhaven, de Hoogesteeg en de Pekelharinghaven. Houdt hier rekening mee of kies een andere route als dat kan. In verband met de veiligheid van deelnemers en bezoekers wordt de stoet begeleid door verkeersregelaars. De verkeersregelaars geven ook aanwijzingen aan het overige verkeer.  

Wognum

Wegafsluiting

Kerkstraat, vanaf de kruising met de Kerkweg tot het Boogerdplein, op zondag 19 november van 14.00 uur tot 15.00 uur.

Reageren via facebook