Medemblik Actueel.

Piet Groot (BAMM)
Algemeen Politiek

Politiek: Piet Groot (BAMM) niet terug in de gemeenteraad van Medemblik

MEDEMBLIK – De perikelen en ontwikkeling van de laatste week zullen u niet zijn ontgaan. De reden dat BAMM  zich nog in de (verkiezings) strijd heeft geworpen had er vooral mee van doen dat we een aantal  goed gemotiveerde  kandidaten op de lijst hadden die  BAMM  een toekomst wilden geven vanuit onze visies, intenties en idealen.

Andere kandidaat

In een reactie tegen Medemblik Actuel zegt de BAMM:  “Het verheugt ons zeer dat dit is geslaagd. Een aantal  overwegingen hebben er toe geleid dat P. Groot  heeft besloten om een stap terug te doen, en plaats te maken voor  een andere kandidaat. Na ampel intern overleg  is er gekozen voor onze nr. 3  op onze lijst, zijnde Andre Meester.   Dhr. Meester is 60 jaar,  (ras) Wervershover,  en werkzaam  als metselaar in het eigen bedrijf.  Hij is nuchter, gemotiveerd, praktisch en pragmatisch. In de commissies zullen Leon Arends,  Lisanne Poland, Judith Berkhout en Richard Adelaar praktische ervaring op gaan doen. P. Groot zal ze nog vanuit zijn opgedane ervaring  blijven begeleiden en steunen.  Samen voor elkaar, met elkaar.  ”

De BAMM gaat nu haar 3 periode in als politieke partij binnen de gemeente Medemblik, voorheen was de BAMM beter bekend als Andijks Belang en een voorvechter van aansluiting bij Enkhuizen en niet bij de nieuwe gemeente Medemblik.

Reageer op dit onderwerp