Jongerencentrum MEHO Midwoud luidt de noodklok!

MIDWOUD – Jongerencentrum MEHO in Midwoud luidt de noodklok! Het jongerencentrum wordt bezocht door jongeren uit Midwoud, Oostwoud, Hauwert, Nibbixwoud en Benningbroek en heeft dus een grote sociale functie voor de jongeren uit die kernen. “ Helaas ben ik al jaren de enige vrijwilliger!” ,aldus Frank Kleine, die er in zijn eentje nog voor zorgt dat het jongerencentrum in ieder geval op vrijdagavond nog open is!.  

De jongeren balen er zelf ook van: “ wij zouden graag meer naar MEHO toe gaan, maar doordat er geen vrijwilligers zijn, kan dat dus niet! “ Frank Kleine zucht:” klopt, doordat ik alleen ben, kan ik ook niet organiseren wat ik zou willen en bijvoorbeeld meer jongeren hier naar toe krijgen”, als ik ziek ben, is er niemand!

De jongeren zelf hebben wel ideeën wat ze allemaal zouden kunnen doen als het jongerencentrum  meer open was: “ ik zou wel willen optreden met mijn eigen band” of een gamenight organiseren, oh en bijvoorbeeld een leuk festival met de andere jongerencentra in Medemblik!Nu zit iedereen op zijn kamertje te gamen, met elkaar is leuker en socialer toch?

Dus bij deze een oproep van alle jongeren die MEHO bezoeken: meldt je aan als vrijwilliger! Hoe meer er zijn, hoe meer we open kunnen en leuke dingen kunnen organiseren! We zoeken dus het liefst mensen vanaf 18 uit de dorpen Midwoud, Oostwoud, Hauwert, Nibbixwoud en Benningbroek! Daar moeten toch vrijwilligers te vinden zijn om ons te helpen ons jongerencentrum open te houden?  Dus meld je aan bij Frank via de facebookpagina van Jc Meho of telefonisch op: 06-10505563!  

Hoe meer vrijwilligers, hoe liever! Wan dat zou betekenen dat we meer open kunnen en een mooi rooster kunnen maken waardoor Frank niet elke week alleen is!

 

Reageren via facebook