19.2 C
Medemblik
15 juli 2020 15:14
Medemblik Actueel.

Jennifer prins Alves samen met burgemeester Frank Streng (foto aangeleverd)

Carnaval 2018 bij De Deursackers in het teken van de ‘vrijwilligers’

BENNINGBROEK – De carnaval van De Deursackers stond dit jaar in het teken van de vrijwilligers. Zonder deze mensen kunnen veel sportverenigingen, clubs en organisaties niet bestaan. Prinses Suikerspin tot Patticoat liet burgemeester Streng bij de sleuteloverhandiging weten dat dat was waar ze zich hard voor ging maken tijdens de carnaval. Met als afsluiter de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar. 

Elke vereniging binnen Benningbroek en Sijbekarspel mocht iemand nomineren en uit al de genomineerden koos de carnavalsvereniging de vrijwilliger van het jaar. De keus viel op Jennifer prins Alves. Zij is een vrijwilliger in hart en nieren. Dit bleek uit de mooie e-mail die over haar was ingestuurd. Jennifer is vaste vrijwilliger bij de peuterspeelzaal de Minimolen, waar ze vele uurtjes doorbrengt. Verder is ze vrijwilliger bij het stoommachine museum in Medemblik, doet ze veel voor het Syrische gezin wat sinds een jaar in het dorp woont. Verder is ze altijd te vinden op het zwembad voetbalveld of in de school. Overal waar iets gedaan moet worden staat ze klaar om te helpen.

Dus is deze onderscheiding/beker, dik en dik verdiend.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?