Opgave voor cursus Volendamse operakenner Kees Schilder.

SLOOTDORP – Vele leden van Vrouwen van Nu en het K.V.G. hebben het afgelopen seizoen kennis kunnen maken met de bevlogen operakenner Kees Schilder uit Volendam. Op boeiende en deskundige wijze wist hij werkelijk íedereen aan zich te binden. Zijn uitleg over de opera, de afwisseling met interessante wetenswaardigheden en het beluisteren van geluidsfragmenten maakten zelfs ondeskundige toehoorders enthousiast. Alom klonk de roep om méér en dat heeft geresulteerd in een cursuscyclus van maar liefst 5 ochtenden. Tijdens die bijeenkomsten zal Kees Schilder dieper ingaan op de operamuziek, de achtergronden en de componisten. Een unieke kans om op een nieuwe wijze naar muziek te luisteren en daar intens van te genieten.

Omdat er nog plaats is, mogen ook partners en andere belangstellenden, niet gebonden aan een van de drie verenigingen, zich opgeven bij Emmie Wouts, Oester 29 te Middenmeer, tel. 0227 602868. De cursus wordt op dinsdagochtend van 09.30 uur tot 11.30 uur gehouden in het gebouw “Ons Tweede Thuis”. Pastoor Braakstraat 1 te Slootdorp op 6, 13, 20, 27 maart en 3 april.  Kosten: € 87,00 incl. koffie/ thee en 5 keer een informatieboekje.

.                                

Reageren via facebook