Medemblik Actueel.

Het zwembad in Midwoud is 1 van de drukbezochte plaatsen in Midwoud
Het zwembad in Midwoud is 1 van de drukbezochte plaatsen in Midwoud
Algemeen

Nieuws van het zwembad Midwoud, schoonmaakdag en alvast je abonnement online bestellen

MIDWOUD – Het lijkt nog zo ver weg, maar ‘Het Zwembad’ is al druk bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2018 , het seizoen dat zal starten op zondag 29 april (dan kan er weer gezwommen gaan worden), maar voor die tijd dus o.a. de schoonmaakdag!. Alle vrijwilligers hebben ondertussen al een uitnodiging binnen om de handjes uit de mouwen te komen steken…

  • ABONNEMENT ONLINE BESTELLEN

De website is weer bijgewerkt en  kunt online uw zwembad-abonnement (persoonlijk of gezins-abonnement) reeds voordelige aanschaffen. Denk hierbij vooral aan het bij de hand hebben van goed digitale pasfoto’s. En probeert u vooruit te denken: wilt u bijvoorbeeld uw kind(eren) weer gaan laten zwemlessen of niet? Mocht u vergeten zijn uw abonnement inclusief de leskaart(en) te bestellen dan kunt u een email sturen naar onze penningmeester, dan maken wij dat in onderling overleg alsnog in orde uiteraard!

  • ROOSTERPLANNING KASSAKIOSK

Alle kassakioskvrijwilligers/sters mogen binnenkort het (lege) dienstrooster 2018 in hun mailbox verwachten. Dat is vooral fijn voor de ‘vroege vogels’ die houden van een strakke agendaplanning en graag ruim van tevoren weten wanneer ze zich willen inzetten voor het bad. Bij voorbaat dank !

  • OVERIG NIEUWS VOLGT SPOEDIG

Schoolzwemmen, Activiteitenkalender 2018, Zwemlessen, Paasbrodenactie, Club Kas Campagne, Openingsdag – Het Zwembad is altijd in beweging!!

Overige gegevens  zijn terug te vinden op onze website: www.hetzwembad.nl Of op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/hetzwembad/

Reageer op dit onderwerp