14.6 C
Medemblik
21 mei 2020 04:13
Medemblik Actueel.

Burgemeester steekt ondernemersechtpaar Spar Midwoud hart onder de riem

MIDWOUD – 4 inbraken in 3 weken tijd hakte er stevig op in bij het ondernemersechtpaar Hisse en Vonnie Brouwer van de Spar in Midwoud.  Na de vierde keer zat het echtpaar in zak en as en ondanks dat de schade wel ter verhalen is op de verzekering is de emotionele schade erg groot bij het echtpaar.

Gelukkig waren daar de inwoners van Midwoud die via een spontane actie afgelopen zaterdag 20 januari het ondernemersechtpaar een stevig steuntje in de rug kwamen geven.  En ook de gemeente Medemblik liet zich niet ongemoeid. Burgemeester Frank Streng bracht een bezoekje aan Hisse en Vonnie Brouwer om ze een hart onder de riem te steken en een fikse bos ruikers aan het echtpaar te overhandingen.

Reageren via facebook