Medemblik Actueel.

Regionieuws

Carnaval in Middenmeer

REGIO – Het is weer bijna zover, van 9 t/m 13 februari viert CV de Meerkoetelaars weer Carnaval in de Koetelburcht in Middenmeer. Verschillende bands en acts zullen in de omgetoverde schuur aan de industrieweg 81 er weer een fantastisch feest van maken. Er komen verschillende bands en artiesten waaronder topformaties als 8PM, DJ Marcel en Melrose.

Op vrijdag begint het BoerenKielenBal waarbij je je gekste en leukste kiel aan mag trekken. Op zaterdagmiddag is de optocht door Middenmeer met daarbij aansluitend de kindermiddag. Hier is voor de jongste Meerkoetelaars onder ons een heerlijk glaasje limonade te halen en tal van leuke spelletjes te doen.

De zaterdagavond is er voor iedere gek Groots Carnaval. Door de groeiende populariteit dien je voor deze avond, net als vorig jaar bij de voorverkoop op vrijdag 2 februari al even een kaart te halen.

Zondag pakt menig groep uit met de prachtigste creaties, waarmee een heus weekend weg te winnen is, waarna het op maandag heerlijk na je werk aansluiten is aan de bar op de Afterworkparty. We sluiten op de dinsdag af met het Grosse Meerkoetelaars und Meerkoetelarinnen Oktoberfeest, welke met DJ Cor en de Gebroederes Ko tot een dikke afsluiter wordt bestempeld. Meer informatie is te vinden op facebook.nl/cv.demeerkoetelaars én op de website www.meerkoetelaars.nl.

We zien u graag in de Koetelburcht! Alaaf!

Reageren via facebook