17.8 C
Medemblik
31 mei 2020 11:59
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zwaar bewolkt maar de mist is gelukkig weg

MEDEMBLIK – Na bijna een week van soms zeer dichte mist is zaterdag een overgangsdag naar wat minder stabiel weer. Het is de gehele dag zwaar bewolkt en de zon zullen we daarom maar weinig te zien krijgen. Met 9 graden is het ook ruimschoots te warm voor de tijd van het jaar, ook de nachttemperatuur ligt zelfs hoger dan wat het eigenlijk overdag zou moeten zijn, zo rond de 4 graden. De wind is matig 4Bft. en waait uit het westen tot zuidwesten.

Ook de zondag en Eerste Kerstdag is het zwaar bewolkt en zal de zon vrijwel niet te zien zijn, al is de kans op maandag op wat zon wel iets hoger dan vandaag en zondag. Overdag 9 graden, in de nachten ook 9 graden en de wind waait op zondag uit het westen tot zuidwesten, op maandag draait deze naar het zuiden tot zuidwesten en op beide dagen is de wind vrij krachtig 5Bft.

Tweede Kerstdag is het wisselvallig, buien en zon wisselen elkaar af, overdag 7 graden, in de nacht 6 graden en er staat een vrij krachtige wind die uit het zuiden tot zuidwesten waait en meer en meer vochtige lucht gaat aanvoeren.

De rest van de week t/m oudjaarsdag is het het zelfde laken en pak, buien, perioden met zon, een wind die waait uit het zuidwesten en matig 4Bft. tot vrij krachtig 5Bft. is. Ook in het  nieuwe jaar blijft het vrij onstabiel weer met elke dag wel een kans op wat neerslag.

Reageren via facebook