Levend standbeeld Marjolijn Manshande viert lustrum tijdens Dickensdag

MEDEMBLIK – Vijf jaar geleden maakte Marjolijn Manshande haar debuut als levend standbeeld tijdens de Dickensdag in Medemblik. De titel van het beeld was toen ‘De Engel’. Aankomende vrijdag is het beeld wederom tijdens dit sfeervolle kerstevenement te bewonderen en viert Marjolijn haar lustrum.

De afgelopen jaren heeft Marjolijn met haar acts diverse prijzen in de wacht weten te slepen. Inmiddels is ze in het vak een gevestigde naam. En dat terwijl ze vijf jaar geleden nog nooit zoiets gedaan had. Marjolijn: “Ik dacht, ik ga het gewoon doen en eens kijken of ik zoiets kan. Ik was zó nieuwsgierig naar de reacties. Ik heb een kostuum gemaakt en ben gaan staan. Wat gaf dat een kick, zeg!” Nu vijf jaar later, vele ervaringen, kostuums en mooie herinneringen verder, schittert ‘De Engel’ wederom tijdens de Dickensdag. “Het kostuum heeft voor de gelegenheid een opfris beurtje gehad. Het is bijzonder om op deze wijze mijn 5 jarig lustrum te mogen vieren!

De Dickensdag is een evenement van STEM en vindt plaats op vrijdag 8 december a.s. in het historische centrum van Medemblik. Het evenement is tussen 16.00u en 21.30u geopend voor publiek. Meer informatie over de Dickensdag kunt u vinden op www.dickensdag.nl.

Reageren via facebook