Medemblik Actueel.

Ongevallen Videos

Enorme hagelbui veroorzaakt kettingbotsing op de A7 bij Wieringerwerf

WIERINGERWERF –  Op de A7 bij de afslag Wieringerwerf zijn vanochtend een zevental auto’s op elkaar geklapt door een plotselinge hevige hagelbui waardoor de weg spekglad werd. Mogelijk heeft een te hoge snelheid ook de bestuurders parten gespeeld, de politie onderzoekt dit verder.

Zeker 3 auto’s zijn bij het ongeval zo beschadigd geraakt dat deze niet meer zelfstandig verder konden rijden en door een bergingsbedrijf moesten worden weggesleept. Bij het ongeval is 1 persoon door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

De A7 tussen Wieringerwerf en Middenmeer is tijdelijk afgesloten geweest om de brokstukken op te ruimen maar is nu weer open.

Reageer op dit onderwerp