25.5 C
Medemblik
11 augustus 2020 23:58
Medemblik Actueel.

Banketstavenactie voor voedselbank West-Friesland

REGIO – Ten behoeve van de Voedselbank West-Friesland verkoopt Lions Club Hoorn Velius voor het negende jaar op rij banketstaven. De roomboter-banketstaven met echte amandelspijs worden ook deze keer door Bakker Bart gemaakt. De banketstaven zijn voor € 4,50 te bestellen bij Lions Club Hoorn Velius en worden tussen 27 november en 5 december 2017 geleverd.

Lions Club Hoorn Velius hoopt dit jaar de opbrengst van vorig jaar te overtreffen. In 2016 bracht de actie netto ruim € 5.200 op. Dankzij deze opbrengst kreeg de Voedselbank West-Friesland in de afgelopen zomerperiode twee keer een grote hoeveelheid lang houdbaar voedsel. In combinatie met andere (verse) etenswaren konden de vrijwilligers van de Voedselbank daardoor toch wekelijks voedselpakketten voor zo’n 180 huishoudens samenstellen. Lions Club Hoorn Velius hoopt deze gezinnen ook in 2018 zo goed te kunnen ondersteunen.

 
De banketstaven zijn vanaf 1 stuks te bestellen, zowel door particulieren als door bedrijven en verenigingen. De prijs is € 4,50 per stuk. Bestellingen boven de 100 stuks krijgen een korting. Levering geschiedt in overleg. Bestellingen kunnen doorgegeven worden voor 13 november a.s. via het mailadres: fvanleerdam@quicknet.nl.

 
Lions Club Hoorn Velius ondersteunt naast de Voedselbank diverse andere goede doelen, zoals de Kinderkledingbank in West-Friesland, de dag- & nachtopvang (dno-Doen) in Hoorn en watertanks in Kenia. Meer informatie over Lions Club Hoorn Velius is te vinden op de website www.hoorn-velius.lions.nl.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?