Medemblik Actueel.

Brandweer Politie

Auto brand uit aan de Langeweydt Medemblik, politie vermoedt brandstichting

Schakel nachtmodus in

MEDEMBLIK – Rond half 4 zondagochtend vroeg is een auto aan de Langeweydt in Medemblik waarschijnlijk het slachtoffer geworden van brandstichting. Er werd vlak voor de brand werd ondekt een luide knal gehoord waarna de auto in brand stond.

Buren die wakker waren geschrokken belden direct 112 maar de auto was al niet meer te redden. Ook auto’s in de directe omgeving van de brandende auto liepen forse schade op en ramen van 2 schuurtjes braken door de hitte.

De plek is door de politie afgesloten en er wordt  vanochtend sporen onderzoek verricht om zo achter de mogelijke dader(s) te komen. De politie roept eventuele getuigen op zich te melden via 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven via 0800-7000

Reageer op dit onderwerp

X