Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten

Alzheimer Café Wervershoof

WERVERSHOOF – Onder het  motto “Alzheimer Café komt naar je toe” organiseert het Alzheimer Café op maandag 9 oktober a.s. haar Caféavond in Wervershoof. Op maandag 9 oktober  bent u welkom in: Wooncomplex De Wilgenhof, restaurant “De Oude Dame”, De Wilskracht 26, Wervershoof.

Info: Marion van Oostenrijk; telefoon: 06 – 22 47 23 68. Vanaf 19.00 uur is de ontvangst met een kopje koffie. Het programma duurt van 19.30 – 21.30 uur. De toegang is gratis.

Het onderwerp voor deze avond luidt: “Dokter ik ben zo vergeetachtig, wat nu?”

  • Vergeetachtigheid of dementie?
  • Wat zijn de verschijnselen en wat te doen als je geheugen achteruit gaat?

Angelique Vlaar, werkzaam bij Jonkerszorg in Hoogwoud, gaat in gesprek met Adèle Schouten, praktijkondersteuner van Huisartsengroep Wervershoof en Jos Lankreijer werkzaam als neuropsycholoog bij Geriant in Hoorn.

Waarom zou u komen?

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden en vrienden, hulpverleners en andere belangstellenden. De volgende bijeenkomst zal zijn 13 november a.s. in Opmeer. Wij rekenen op U. Samen voor een toekomst zonder Alzheimer. Er is nog zoveel te winnen.

Reageren via facebook