Medemblik Actueel.

Kampioenen bij Opperdoes. Foto: v.v. Opperdoes
Voetbal

Na 11 jaar stopt Jan Meurs bij v.v. Opperdoes

OPPERDOES – Het zal even wennen zijn straks, v.v. Opperdoes zonder roerganger Jan Meurs. Jan heeft besloten om de voorzittershamer neer te leggen, niet omdat hij het niet meer leuk vindt maar omdat Jan gaat verhuizen en veel tijd nodig heeft voor de ingrijpende verbouwing aan het nieuwe huis. 11 jaar was Jan Meurs wedstrijdsecretaris en 5 jaar was Jan de man met de hamer aan de bestuurstafel.

In deze periode zijn er heel veel mooie zaken gerealiseerd op ons sportcomplex en zijn er vele sportieve resultaten geboekt met onze voetbalvereniging. Ook zijn er minder leuke zaken geweest die je als bestuur, en voorzitter in het bijzonder, niet in de koude kleren gaat zitten en die ook best wel heftig zijn geweest. Over mijn bestuurlijke periode kan ik wat dat betreft wel een boek schrijven,’ schrijft Jan Meurs in zijn afscheidsbrief aan de leden van de voetbalclub.

Jan heeft er alle vertrouwen in dat het huidig bestuur het reilen en zeilen bij de sportclub gewoon door zal zetten en wenst iedereen dan ook veel sportiviteit, gezelligheid en succes bij ‘onze’ club.

Reageren via facebook