11.9 C
Medemblik
27 mei 2020 08:02
Medemblik Actueel.

Remi Gunther spreekt in de Compasgemeente in Medemblik

MEDEMBLIK – Christengemeente Compas heeft zondag 10 september weer een inspirerende dienst waarin de jongvolwassenen centraal staan. In deze dienst zal de jonge Remi Gunther spreken. Remi is een 20-er, bijbelleraar en begenadigd pianist. Hij begeleidt diverse (jongeren)koren waaronder Mistral, Bright Singing en Arival. Hij heeft een bruisend en bemoedigend woord om door te geven.

Benieuwd?

Je bent van harte welkom in de Theaterzaal van MC de Muiter, Admiraliteitsweg 6a te Medemblik De dienst start om 10 uur en de dienst wordt muzikaal ondersteund door de Compasband. Na afloop van de dienst is er koffie en thee met lekkernijen en kunnen we verder met elkaar praten.

Reageren via facebook