Medemblik Actueel.

WEEFF zoekt jou!!! meld je aan en ga een toekomst bij de media tegemoet

REGIO – Weeff (Stichting Streekomroep Westfriesland) is de lokale omroep voor de gemeentes Drechterland, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec en op 6 september aanstaande beginnen de radiouitzendingen van de nieuwe streekomroep. Daarom deze oproep, wij zoeken jou…

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar de volgende functies:

  • Redactiemedewerkers
    Stage (Redactie, Verslaggeving, Camera, Montage)
  • Camera/Montage medewerkers TV
  • Verslaggever(s)
  • Fotografen

Alle vacatures zijn onbetaalde vrijwilligersfuncties, maar let wel: vrijwillig is niet vrijblijvend. Wil je een oude hobby weer oppakken of heb je altijd iets als vrijwilliger in de media willen doen?

Lijkt jou dit iets mail dan naar info@weeff.nl en vertel welke functie jij ambitieer. Wij zorgen voor een opleiding via onze nieuwspartner (RTV)NH. Daar krijg je bijvoorbeeld cameralessen, interviewlessen en kan je wie weet doorgroeien naar een baan binnen de media..

Reageren via facebook