12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 05:23
Medemblik Actueel.

Roet, stoom, kolen, de geur van vroeger, het Stoommachinemuseum staat dit weekend in het teken van stoom

MEDEMBLIK – Mannen, en dan vooral de wat oudere mannen, voelen zich dit weekend weer kind in het Stoommachinemuseum in Medemblik. Alle machines onder stoom, stoombootjes die met bezoekers gaan varen op de Kleine Vliet, kinderen die hun stoombrevet kunnen halen in het museum zelf.

Stoommachines leven zegt een eigenaar van 1 van de stoommachines die bezig is met een stoomradarboot te restaureren en de stoommachine demonstreerde aan het publiek. Of de vraag wat bij hem nu op nr. 1 komt, zijn hobbie of zijn vrouw… wist de man dan toch te antwoorden dat het een gedeelde eerste plaats zou zijn als hij moest kiezen. 

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?