Medemblik Actueel.

Gezondheid Sport Workshops

Deelnemers gezocht voor SportWerkt!

MEDEMBLIK – Op dinsdag 3 oktober start voor inwoners van de gemeente Medemblik het gratis project Sportwerkt!, waarbij ze in zes weken naast kennismaking met verschillende sporten, ook workshops krijgen op het gebied van presenteren, gezonde voeding, solliciteren en het krijgen van meer zelfvertrouwen. 

Het project SportWerkt! is in samenwerking MEE & de Wering en Sportservice Noord-Holland en heeft zich reeds in andere gemeenten bewezen. De deelnemers gaan minimaal drie dagdelen in de week sporten en doen met de workshops kennis op om hun leefstijl te verbeteren. Voorbeelden van sporten die tijdens het project gedaan worden zijn tennis, taekwondo, voetbal, skeeleren, dansen en fitness. Het doel is om sport als middel gebruiken om lichamelijk en geestelijk fitter te worden. Iedere week leren ze tijdens de terugkomdagen over solliciteren en presenteren, voeding en gezond koken, lifestyle en budgetcoaching en meer. Deelnemers die het traject volbrengen krijgen ook een sportabonnement voor een jaar.

Aanmelden en meer informatie 
Kom je uit de gemeente Medemblik, ben je ouder dan 18 jaar en wil je je leefstijl verbeteren? Dan is SportWerkt! echt iets voor jou! Meedoen is gratis en opgeven kan tot 15 september. Voor meer informatie of om je op te geven kan je contact opnemen met projectleider Raoul van der Wel van MEE & de Wering via rvdwel@meenwh.nl.

Reageren via facebook