18.4 C
Medemblik
14 juli 2020 00:13
Medemblik Actueel.

Kom ook Flyboarden tijdens de Waterweek in Medemblik. (Foto aangeleverd)

Fybloarden tijdens de Waterweek in Medemblik

MEDEMBLIK – Misschien heb je het weleens gezien en gedacht: ” Dat zou ik ook wel willen”. We hebben het over Flyboarden. Deze extreme watersport geeft je een fantastisch gevoel. Een adrenalinekick is gegarandeerd. Tijdens de Westfriese Waterweken Medemblik kunnen de eerste 10 aanmeldingen het proberen voor een aanbiedingsprijsje!

Vlieg zo vrij en hoog als een vogel op je board. De jetski pompt met kracht water door de slang naar het flyboard, waar het via twee uitlaten weer naar buiten komt. Dit zorgt voor een opwaartse stuwing, waarop jij je evenwicht moet zien te bewaren. Na een paar minuten oefenen zweef je tot meer dan tien meter boven het wateroppervlak. Maak adembenemende duikvluchten en ervaar een geweldige kick op grote hoogte.

Tijdens de Waterweek in Stede Broec is dit al twee jaar lang een groot succes. Nu in 2017 ook in Medemblik. Kobra Extreme Watersports uit Hoorn is op zaterdag 12 augustus a.s. ook in de Oosterhaven van de partij. Eigenaar René Braas zal zelf demonstraties geven waarbij grote hoogten worden bereikt én diepe duikacties worden uitgevoerd.

De echte durfallen mogen het daarna zelf proberen. Onder begeleiding van Kobra Extreme Watersports kun je 20 minuten boarden. De eerste 10 durfallen betalen tijdens de Waterweken Medemblik voor 20 minuten slechts € 25,-! Wees er snel bij, want na de eerste 10 deelnemers betaal je het tarief van 50 euro voor 20 minuten.

Durf jij deze uitdaging aan en wil je in aanmerking komen voor deze unieke kans en aanbieding?

Opgeven bij bert.de.jong@icloud.com Vol=vol! De eerste 10 aanmeldingen ontvangen van de Westfriese Waterweek Medemblik dus een kortingscoupon van 25 euro op het normale tarief. Af te halen tijdens de nautische dag zaterdag 12 augustus (11.00-17.00 uur).

Ben je de gelukkige en behoor je tot de eerste 10 aanmeldingen, dan ontvang je z.s.m. bericht van ons per mail. Geen bericht? Jammer, dan net te laat. Tijdens de nautische dag kun je uiteraard altijd zelf de uitdaging aan gaan! Uniek tijdens ons 10 jarig bestaan!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?