Medemblik Actueel.

Foto: Theo Annes
Ongevallen

Dode en gewonden bij botsing met vuilniswagen N239

AARTSWOUD – De N239 is ter hoogte van Aartswoud voor al het verkeer afgesloten vanwege een zeer ernstig ongeluk. Rond 16.00 uur kwam de auto van de later overleden bestuurder in aanraking met de vuilniswagen, een auto die daar voor reed heeft ook de nodige schade opgelopen. De bestuurder van de auto was op slag dood.

De inzittenden van de 2e personenauto zijn ook bij de klap gewond geraakt. De politie kan nog niets zeggen over de oorzaak, wel is het feit dat de auto de vuilniswagen vol aan de linkervoorkant heeft geraakt en dus mogelijk op de verkeerde weghelft is terecht gekomen.

De politie is direct ter plaatse een onderzoek gaan instellen naar de mogelijke oorzaak. De beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf weggehaald.

Reageren via facebook