Mooie uitslagen skaters Radboud-inline skating in Almere

MEDEMBLIK – Een sterk team van inline-skaters van Radboud-inline Skating uit Medemblik stond tijdens de 5e ronde van de jeugdcompetitie aan de start in Almere. Dat skaters van deze ploeg tot de top van Nederland behoren lieten de uitslagen weer eens duidelijk zien.In de einduitslagen over 5 ronden van de Jeugd Competitie komen de skaters dan ook op hoge plekken te staan. Let op, niet iedereen heeft meegedaan in Almere wegens bezigheden elders.

Zo pakte Janne Berkhout uit Hauwert bij de pupillen 1 meisjes de eerste plaats met 20 punten voorsprong op de nummer 2 Dinly Koster uit Haveltje en 21 punten op Sanne Oosterwijk uit Lelystad. Bij de kadetten meisjes wist de uit Wieringerwerf afkomstige Evelien Vijn de winst voor zich op te eisen voor Ramona Westerhuis en Lotte Veenstra.

Bij de kadetten jongens ging de winst naar Gert Jan van Diepen uit Wervershoof voor Bart Klaver en Remo Slotegraaf. Ivo de la Porte uit Oostwoud legde beslag op de 7e plaats, Daan Berkhout uit Hauwert eiste de 11e plaats voor zich op en Thomas van Oost uit Medemblik wist ten slotte de 27e plek voor zich op te eisen.

Bij de junioren B meisjes wist Bente Kerkhoff uit Oostwoud de winst voor zich op te eisen, Bente is geen lid van het Radboud team maar sport bij Sportvrouw.com/XL Tulips, voor Debby Behr en Marit van Beijnum. Fleur Schouten uit Zwaagdijk-Oost uitkomend voor IJsclub Radboud wist de 16e plek op te eisen en Dionne van Eig uit Opperdoes pakte de 25e stek, maar zij heeft maar 1 wedstrijd van de 5 gereden.

Bij de junioren B jongens wist Bas Meijer uit Oostwoud uitkomend voor het Medemblikse DuxSport Racing Team de 7e plaats te pakken, Janno Botman uit Andjik uitkomend voor CadoMotus/vdWoudeschaatsskeeler wist de 8e plaats te pakken voor Jordy van Workum uit Midwoud uitkomend voor Team ADBA – leo Smit die op de 9e plek eindigde, deze beide mannen hebben maar 2 van de 5 rondes gereden wegens verplichtingen tijdens o.a. het EK .

 

Reageren via facebook