21.2 C
Medemblik
26 mei 2020 20:30
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Iedereen kan winnen bij de Rondom streettour.

MEDEMBLIK – Vorig jaar waren er al twee prijzen te winnen, de Unive Bokaal  en de publieksprijs. Omdat veel straten graag mee willen doen maar er soms tegenop zien om elk jaar weer iets nieuws te bedenken gooit de Streettour het nu over een andere boeg

Natuurlijk blijft er een prijs voor de straat die het thema het beste weet uit te beelden maar dit jaar is er ook een prijs voor de mooiste nieuwkomer, voor de gezelligste, sfeervolle straat, voor de meest creatieve straat.

Lees ook: Beetje laat maar winnaar Streettour 2016 alsnog gehuldigd

Zorg dat je straat er donderdag 14 september op zijn mooist uit ziet, ga barbequen, spelletjes doen of het maakt niet uit wat, maar maak er een feestje van. Honderden mensen fietsen rond om alle straten te bekijken en bepalen via de Rondom App wie de publieksprijs krijgt. Maar daarnaast zijn er dus nog 4 prijzen te winnen.

Je kunt ook de hulp inroepen van de straatcoach, die komt graag een avondje meedenken.

Opgeven kan natuurlijk via Rondom.net, daar kun je ook met alle vragen terecht.

Reageren via facebook