Spartanen 1 promoveert naar de 2e klasse

WOGNUM – Het seizoen duurde lang voor de mannen van Spartanen 1 maar de beloning kon niet groter zijn, promotie naar de 2e klasse.

Hoewel in de 22e minuut tegen een achterstand werd aangekeken was Spartanen net als vorige week  de betere ploeg. De gelijkmaker van Joost viel in de slotseconden van de 1e helft. De 2e helft een ontketend Spartanen op zoek naar de voorsprong en deze kwam er ook. Davey maakte op knappe wijze de 1-2.

Veel kansen volgde om de score verder uit te bouwen echter stond het vizier niet op scherp. 5 minuten voor het einde scoorde den Helder de gelijkmaker. Zij probeerde met man en macht om er nog een verlenging uit te halen.

Tot grote opluchting floot de scheidsrechter voor het eindsignaal, promotie naar de 2e Klasse is een feit!!

Reageren via facebook