Medemblik Actueel.

Bakkerijmuseum blij verrast met vorstelijke ondersteuning door Google

MEDEMBLIK – Enkele weken geleden werd het Bakkerijmuseum benadert omdat het geselecteerd was voor Google Ad Grants. En de waarheid gebied ons te vermelden dat ook wij niet wisten wat het was.

Geselecteerde culturele instellingen

Het is een fonds dat aan geselecteerde culturele instelling ondersteuning geeft in de vorm van gratis Ad-words campagnes. En de waarheid gebied ons te vermelden dat dit een aanzienlijk bedrag is, dat een veelvoud is van het toch al niet onaanzienlijke bedrag dat het museum op dit moment jaarlijks uitgeeft aan promotie van het museum en Medemblik.

Bakkerijmuseum

Afgelopen weken werden de bloemen ontvangen en kon de vlag uit; het museum is geaccepteerd voor het programma. Met excuses aan de wellicht wat opdringerige ‘Ads’ die nu zullen opspringen als je ‘Bakkerijmuseum’, ‘Medemblik’ of nog meer zoektermen in Google typt, maar Medemblik mag hier natuurlijk trots op zijn.

Laat die toeristen maar komen!

Reageren via facebook