10.3 C
Medemblik
26 mei 2020 09:53
Medemblik Actueel.

“Prins Hendrik” Benefietgala heeft nog een aantal kaarten in de verkoop

MEDEMBLIK – Op zaterdag 10 juni 2017 zal de 175 jaar oude Harddraverijvereniging Prins Hendrik een heus Benefietgala organiseren in de Bonifaciuskerk in Medemblik. De geheel verzorgde avond zit vol met geweldig entertainment: Marsha & Friends met gastoptredens van ex-leden van bands van weleer Leck & The Touch, Ramon van Engelenhoven speelt de mooiste klanken uit zijn vleugel en Stadscabaret Z.G.A.N. zal ons doen bulderen van het lachen.

Om de viering van het 175 jarige jubileum op zaterdag 9 september en maandag 18 september te kunnen financieren zal tijdens het Benefietgala ook een maximaal 1.5 uur durende veiling worden gehouden. De kavels zijn werkelijk waar geweldig. Van een taart tot een 3D printer en van een GoPro Hero 5 camera tot  een nacht logeren in één van de beste hotels van Nederland. Het is een spectaculaire lijst “koopjes” geworden. De kavellijst is te downloaden op www.prinshendrik.net/gala.

“Prins Hendrik” heeft overigens nog enkele toegangskaarten voor het Benefietgala in de verkoop. Overigens is het een gala maar er is geen strikte dresscode. Iedereeen mag zelf weten hoe te komen. De kaarten zijn te verkrijgen bij het bestuur of online te bestellen via www.prinshendrik.net/gala/.

De harddraverij is “De Dag der Dagen” in Medemblik en als echte Medemblikker mag je dit unieke feest van zaterdag 10 juni dan ook zeker niet missen. Je steunt er ook nog eens de Harddraverijvereniging mee.

Reageren via facebook