17.1 C
Medemblik
22 mei 2020 02:46
Medemblik Actueel.

Westfriesgasthuis Hoorn

West-Friese bibliotheken komen met Dé Markt voor zwangeren en jonge gezinnen

REGIO – Op zaterdag 20 mei staat de Westfriese Bibliotheken op Dé Markt voor zwangeren en jonge gezinnen’ van 09.30 tot 13.00 uur in het Westfriesgasthuis in Hoorn. Dit is een informatiemarkt rond zwangerschap en geboorte. Kom gezellig langs bij de leuke Boekstartkraam!

Leuke acties voor jonge gezinnen

Ontdek bij onze BoekStartkraam dat baby’s ook van boeken houden! En dat voorlezen aan jonge kinderen leuk, gezellig én leerzaam is! Ontmoet onze deskundige medewerkers die je hier alles over kunnen vertellen.

Word je op 20 mei lid van de bibliotheek dan ontvang je 25% korting op een all-in of comfort-abonnement. Doe ook mee tijdens de markt met de prijsvraag en win een prachtig boek voor jou en jouw kindje.

Stel je vraag bij een professional

Dé Markt wordt georganiseerd door Het Westfriesgasthuis, GGD Hollands Noorden en diverse kraamzorgorganisaties.

Heb je een vraag over zwangerschap, opvoeding of jonge kinderen? Vraag het aan een professional! Aan de markt doen verschillende organisaties mee. Zo zijn er verloskundigen, echoscopisten en lactatiekundingen aanwezig. Er is informatie te vinden over kraamzorg, zwangerschapscursussen, kinderopvang en babymassages. Voor de kinderen is er een speelhoek.

De toegang is gratis en je hoeft je niet aan te melden

Reageren via facebook